• Dubbele beglazing met verticale scheidingsprofielen en glazen deur op volledige hoogte
 • Dubbele beglazing met verticale scheidingsprofielen en glazen deur op volledige hoogte
 • Rand tot rand enkele beglazing wand
 • Klassieke uitvoering met dubbele beglazing met glazen deur met frame
 • Enkele beglazing van rand tot rand en glazen deur op volledige hoogte
 • Enkele beglazing van rand tot rand en glazen deur op volledige hoogte
 • Enkele beglazing van rand tot rand en glazen deur op volledige hoogte
 • bubble met enkel glas rand tot rand
 • Enkele beglazing van rand tot rand en glazen deur op volledige hoogte
 • Enkel glas van rand tot rand en glazen deur met frame van volledige hoogte
 • Kleine vergaderruimte met enkele beglazing
 • Dubbele beglazing met doorschijnende stroken en deur op volledige hoogte
 • Glazen dubbelwandige scheidingswand met glazen deur op volledige hoogte
 • Glazen scheidingswand dubbele beglazing met dubbele interne glazen schuifdeur
 • Enkel glazen inkomhal met dubbele glazen deur

GLAZEN WANDEN

Een van de grote voordelen van de glazen wand is dat het daglicht doorlaat en beschermt tegen lawaai. Daglicht is erg belangrijk omdat het de stemming van uw collega's positief beïnvloedt. Daarom is deze partitie vaak aanwezig in verwijderbare kantoorpartities

De voordelen

 • Helderheid: Laat een maximum aan natuurlijk licht
 • Geluidsisolatie: 43 tot 46 dB
Gratis offerte

Montage en demontage van de glazen scheidingswand

Elke glazen zijde kan eenvoudig en snel worden gemonteerd en verwijderd, zelfs in het geval van dubbele beglazing. Deze werken veroorzaken weinig overlast, ze kunnen tijdens kantooruren worden gedaan, zonder uw personeel te storen.
In het geval van zeer belangrijk werk, werken we 's nachts of in het weekend om de winstgevendheid van uw activiteit te behouden.

Detail: enkele en dubbele beglazing
Dubbele beglazing wanden met verticale scheidingsprofielen

Klassieke glazen scheidingswand

Gelaagd of getemperd glas is gemonteerd tussen perifere aluminiumprofielen en op regelmatige afstanden gescheiden door verticale staanders (totale dikte van de glazen wand van 79 of 100 mm)

Enkelvoudige beglazing van 5 tot 6 mm is gecentreerd op de profielen. Ze bieden geluidsisolatie van 34 tot 36 decibel, afhankelijk van het type beglazing.

De dubbele beglazing van 5 tot 6 m aan beide zijden van de profielen (luchtspleet van 60-80 mm tussen de beglazingen) biedt een akoestische isolatie van 42 tot 44 decibel afhankelijk van het type beglazing.

Glazen wanden van rand tot rand

Gemonteerd tussen perifere aluminiumprofielen, is gelaagd of gehard glas van rand tot rand geplaatst zonder verticale staanders (uiteinde van een doorzichtige PVC-verbinding tussen elke geglazuurde module).

Enkelvoudige beglazing van 10 tot 12 mm is gecentreerd op de profielen. Ze bieden akoestische isolatie van 43 tot 46 decibel, afhankelijk van het type beglazing.

De dubbele beglazing van 10 tot 12 mm aan beide zijden van de profielen (luchtspleet van 60 mm tussen de beglazingen) biedt een akoestische isolatie van 41 tot 48 decibel afhankelijk van het type beglazing.

 Van rand tot rand enkele beglaasde scheidingswand
Doorschijnende kleefstrips op dubbele beglazing

Doorschijnende glazen scheidingswand

Om een ​​bepaalde privacy te behouden, kunnen alle glazen scheidingswanden in hun geheel of gedeeltelijk doorschijnend worden gemaakt

Ofwel een zandstralen afwerking wordt toegepast op de hele beglazing, of gedeeltelijke doorzichtige stickers (stroken, logo's, enz.) Kunnen worden aangebracht om het licht te laten diffunderen.

Indien nodig kunnen jaloezieën met dunne metalen lamellen tussen de dubbele beglazing worden geplaatst om een ​​totale (og geen) camouflage mogelijk te maken.

Kleurrijke glazen scheidingswand

In de gekleurde glazen scheidingswand kunnen alle beglazingen worden getint en transparant blijven. Om dit te doen, wordt een gekleurde film tussen de twee lagen glas gelaagd glas geschoven of geplaatst aan een kant van de initiële heldere beglazing.

Scheidingswand met gelamineerde beglazing van kleur
Dubbel glas deurblad in zijn aluminium frame

De deuren

Volle deuren hebben de beste akoestische isolatie (met interne dalende plint).

Ze kunnen standaard hoogte zijn of volle hoogte.

De glazen deuren zijn ofwel 100% beglaasd en akoestisch inefficiënt of met een deurblad met dubbele beglazing geïntegreerd in een aluminium frame en met een interne interne dalende plint (en dan zeer akoestisch isolerend)

Schuifdeuren (geglazuurd of massief) zijn minder akoestisch efficiënt maar bieden openingen van zeer grote afmetingen en natuurlijk een ruimtebesparing.