• Milieuvriendelijk en brandveilig akoestisch binnenmuurmembraan
  • Het membraan tussen 2 gyprok-platen aanbrengen
  • Het membraan tussen 2 gyprok-platen aanbrengen
  • Super compacte steenwol kern

Intro

De super akoestische wanden  zorgen ervoor dat je somige werkruimten volledig geluiddicht krijgt, de deuren zijn niet langer het zwakke punt van deze uitvoering (met automatische akoestische plinten bij de sluiting).

De voordelen

  • Totale vertrouwelijkheid van bepaalde vergaderingen of gesprekken: Tot 70 dB
  • Milieuvriendelijk en brandveilig akoestisch binnenmuurmembraan: Verhoogde brandweerstand in tegenstelling tot standaard asfaltmembranen
Gratis offerte
Super akoestische verwijderbare partitie

Aneembaar super akoestische tussenschotCIE

Het Home Eos-membraan geniet op de eenvoudige 12 mm-houtspaanplaten van onze verwijderbare schotten en vermindert hun akoestische isolatie van 42 tot bijna 48 decibel.

Gyproc super akoestische scheiding

Een standaard MS100 Gyproc-partitie bestaat uit twee12,5 mm platen per zijde op een 50 mm Metal Stud-structuur en een 40 mm steenwolisolatie. Het biedt 48 decibel geluidsisolatie en 60 minuten brandwerendheid.

Dezelfde scheidingswand maar met 2 platen van 12,5 mm per zijde (met sandwich van het Home Eos-membraan) op een 50 mm Metal Stud-structuur en uitgerust met een 40 mm steenwol isolatie zorgt voor akoestische isolatie van 52 decibel en een brandwerendheid van bijna 240 minuten.

Door de dikte van de partitie (en steenwol) en de lagen van Home Eos te vergroten, kunnen gemakkelijk waarden van 60 decibel worden gehaald.

Natuurlijk en brandveilig en akoestisch membraan binnen in de muur