Op 28 november 1994 creëerde Xavier Terlinden de ABCB Movable Building Systems BVBA, voormalig directeur van Algeco België (verkoop en verhuur van kantoorcontainers), hij begon met het bouwen en inrichten van modulaire werkruimten. .

De aangenomen lijn is dat de gebouwde ruimtes veranderbaar, verwijderbaar en snel aanpasbaar blijven, met minimale overlast voor het aanwezige personeel.


Onze economieën zijn mondiaal geworden en veranderen voortdurend. Snel moeten aanpassen, is van vitaal belang geworden voor onze bedrijven.

Een werkende infrastructuur die vandaag geldig is, is het waarschijnlijk niet meer morgen.
ABC M.B.S is "opgemaakt" om al deze potentiële structurele veranderingen met onze klanten te begeleiden.

ABC M.B.S. Tot op heden zijn er tientallen werknemers, waaronder 2 teamleiders, die hun taken routinematig opvolgen en uitvoeren.

Voor "hightech" taken zoals elektriciteit, data, toegangscontrole, alarmen, airconditioning, HVAC, verhoogde vloeren of speciale vloeren zoals epoxy, hebben we loyale partners met wie onze werknemers werken in symbiose.

Alles is mogelijk met ons, of het nu weekendwerk is of zelfs nachtwerk indien nodig.

In bijna 23 jaar zaken hebben we nog nooit een ontevreden klant gehad.

Begin 2013 komt Antonio Roche als partner bij het bedrijf; briljante ontwerper van plan 2 en 3 D, het is gekoppeld aan een zeer complete technische ervaring.
Tot op de dag van vandaag (2017) ABC M.B.S. behaalt ongeveer 1 miljoen C.A. en onze projecten variëren van 5.000 tot 200.000 € voor klanten met een personeelsbestand van 5 tot 60 personen.

Een perfect geslepen team