• Laminaat vloer
  • Vervanging tegelstapijt
  • Vloer bedekt met tapijttegels
  • Combinatie parket + tapijt
  • PVC lamellen
  • Revêtement PVC avec remontée en plinthe
  • Epoxy coating
  • Afgeronde plinten op epoxyvloer
  • Afgeronde plinten op epoxyvloer

Intro

De vloerafwerking biedt een oneindige verscheidenheid aan oplossingen, variërend van klassieke stenen bestrating tot epoxyverf, tapijtplaten en  PVC-latten, laminaat of hout latten, gelijmde houtvloer, enz.

De voordelen

  • Eén manager voor alle werken:
Gratis offerte
Verhoogde vloer op platform

Verhoggde vloer

Dit type vloer is natuurlijk optimaal in termen van modulariteit van de werkruimten, inderdaad, elke aanpassing van de kantoorruimte vereist eenvoudigweg het verplaatsen van de plaat ad hoc met zijn 220 V en datastekkers (die met de hand worden gedaan met een sucker).
Evenzo is het verplaatsen van een keukenruimte geen probleem meer, omdat de route van de huidige leidingen onder de valse vloer gemakkelijk kan worden veranderd.
Over het algemeen zijn de platen van samengeperste houtdeeltjes ingekapseld in een metaalplaat, een laatste oppervlakbekleding verwijderbare platen (zelfklevend "post-it") tapijt of vinyl zorgt voor gemakkelijke toegang tot de valse vloer.
Het is natuurlijk mogelijk om de metalen afwerking of platen met gelaagd oppervlak te behouden voor een technischer look.

Tapijt

We plaatsen alle soorten tapijt, ze hebben het nadeel dat ze sneller vies worden dan een gladde vloer (vinyl, PVC, epoxy, glad beton) maar met voordeel van een ​​zeer goede absorptie en verzwakking van geluid 

Inderdaad, in de huidige kantoorruimtes zijn de glazen wanden meer en meer van toepassing omdat het een maximum aan natuurlijk licht bevordert maar versterken catastrofaal de repercussie van het geluid.

Tapijt in
Vervanging van tapijttegels

Tapijt tegels

Met tapijt tegels eenvoudig gelegd met een "post-it" lijm en dus herpositioneerbaar, wordt vervanging in geval van zware vervuiling (koffie, vet, inkt, enz ...) in een handomdraai gedaan.
Het is mogelijk om af te wisselen en te spelen met verschillende tinten van tegels om een ​​dynamischer en innovatievere vloer te creëren.


De tapijttegels vergemakkelijken de totale vernieuwing van de vloer achteraf:

Geen totale verwijdering van het meubilair in het gebied, geen tapijt trekken, geen egalisatie van de grond nodig (niet beschadigd) , de vervanging van tapijttegels gebeurt progressief (verplaatsing en terugplaatsing van meubilair van een meter of twee).

 

PVC en vinyl tegels

Worden geplaatst in combinatie met tapijttegels, parket of andere coating om een ​​  restauratiegebied af te bakenen dat regelmatig en gemakkelijk moet worden gereinigd, ook met lijmtype "post-it" en daarom verplaatsbaar.


Een ongelooflijke keuze bestaat in een zwevende of gelijmde installatie, PVC lamellen bootsen het hout of de steen op een volledig realistische manier na en worden geplaatst door eenvoudig knippen tussen hen in.

Geen totale verwijdering van het meubilair in het gebied, geen tapijt trekken, geen gieten van gelijke als de grond niet is beschadigd, de vervanging van platen wordt gedaan als en wanneer het meubilair beweegt een meter of twee en dan zichzelf vervangen.

Klikbare PVC-lamellen
Epoxy vloer met afgeronde plint

Epoxy

De vloer (in het algemeen betonnen dekvloer) is bedekt met een 2-componenten epoxyverf waardoor de verharding extreem glad en hard wordt.
Geassocieerd met afgeronde plinten ook behandeld, deze vloer is het gemakkelijkst te onderhouden en is bij uitstek geschikt voor grijze kamers, witte kamers, ziekenhuizen, operatiekamers, elektronische assemblage gebieden, etc.

Electro-dissipatieve vloer

Deze optie betreft nogal gevoelige industriegebieden (kamers, grijs, wit, elektronische assemblages, enz.) waar statische elektriciteitsfenomenen vormen een reëel probleem.


Voor verhoogde vloeren zijn stalen poten en met metaal beklede platen eenvoudig geaard.


Voor tapijt, vinyl, PVC en epoxyvloeren worden extreem dunne koperen strips in een netwerk op de vloer gebonden vóór de vloer en verbonden met aardverbindingen.

Vloertapijtcombinatie

Parket

Voor luxere kantoren is het natuurlijk mogelijk om een ​​echte houten vloer te plaatsen, drijvend of gelijmd.
In gedachten houdend dat er nu uiterst realistische imitaties met perfecte illusie op de markt zijn (laminaatparket, PVC, vinyl)

Tegels

Ze blijven onvermijdelijk voor hygiënische vloeren, douches en zeer vochtige plaatsen met intensief gebruik.


Nogmaals, ongeacht de onbeperkte keuzes die beschikbaar zijn, geven uiterst realistische houtimitaties deze plaatsen een luxueuzere en warmere uitstraling.