• Enkel glas wand van rand tot rand
 • Mobiele schermen op poten
 • Kantoorschermen
 • Verwijderbare vaste partitie
 • Afneembare volle scheidingswand met beglazing
 • Volle wanden met geïntegreerde kasten
 • Verdeling 1/3 vol 2/3 dubbele beglazing
 • Vergaderruimte
 • enkele beglaasde sas met dubbele glazen deur
 • Enkel glas paneel
 • Dubbel glas van rand tot rand
 • Glijdende mobiele partitie
 • Akoestische en visuele half scheidingswanden
 • Visuele maskerende schermen
 • Kleine akoestische schermen op kantoormeubilair

DE KANTOOR WANDEN

De kantoorpartitie is een lichte scheidingswand tussen werkruimten.

Het is absoluut noodzakelijk dat de akoestische isolatie maximaal is (minimaal 43 dB) en daarom een ​​dikte van ten minste 80 mm heeft, de scheidingswand bestaat dus uit gipsplaat of houtspaanplaat met rotswoll kern, alles  in een aluminiumstructuur geïntegreerd.

De voordelen

 • Geluidsisolatie: 43 tot 56 dB
 • Zeer grote glazen wanden mogelijk: Maximaliseert natuurlijk licht
Gratis offerte
Afneembare volle scheidingswand met gedeeltelijke beglazing

Verwijderbare kantoorpartitie

De montage en demontage moeten in recordtempo gebeuren op vaak bezette kantoorruimten en dus met minimale overlast; daarom raden we altijd afneembare scheidingswanden aan met een verwijderbare structuur waarvan de afdekpanelen al bedekt zijn van hun papier of decoratieve en wasbare melamine coating.

Datalijnen, telefoon-, elektrische-, aanvoer- en waterevacuatie zijn gemakkelijk geïntegreerd door doorgangen tussen de verticale profielen.Bovendien maken de afneembare panelen het mogelijk later complementaire lijnen te installeren indien nodig.

De verwijderbare kantoorpartitie eindigt tegen het verlaagde plafond (de ruimte tussen plafond en verlaagd plafond wordt boven de scheidingswand afgesloten door een akoestisch paneel), op deze manier kunnen toekomstige wijzigingen op hetzelfde kantoorschap worden aangebracht met herstel en hermontage van gedemonteerde scheidingswanden (aangezien dat de hoogte onder het verlaagde plafond constant blijft en dit vals plafond niet moet worden aangepast).

De goede verwijderbare kantoorpartitie heeft daarom een ​​goede akoestiek en is eenvoudig te monteren en verwijderbaar in een minimum van tijd en overlast.

Glazen wanden

Voor glazen wanden wordt de beste akoestiek verkregen door twee enkele beglazingen (gehard, gelamineerd, gekleurd) van verschillende dikte (5 tot 8 mm om twee soorten geluidsfrequenties te onderbreken) gescheiden door + - 60 mm lucht, elk beglazing blad wordt apart geklikt (geen dubbele monobloc beglazing) waardoor de tijd en kosten van vervanging in geval van breuk worden verkort.

Er zijn ook enkelvoudige of dubbele beglazing zonder verticale profielen tussen geglazuurde modules, in dit geval is de beglazing natuurlijk gelamineerd of getemperd en veel dikker (10-12-14 mm), alleen een dunne, doorschijnende PVC-afdichting zorgt voor het knooppunt en de akoestische sluiting tussen de verschillende beglazingen, dit type configuratie zorgt voor een optimale helderheid en maximaliseert het gevoel van ruimte.

 

Dubbel glas scheidingswand van rand tot rand
Akoestische schuifwand met dubbele deur

De schuifwanden worden bevestigd in een rail die is geïntegreerd in het valse plafond of op het betonnen plafond.

Als de panelen eenmaal zijn uitgelijnd (scheiding van een vergaderruimte in 2 bijvoorbeeld), steekt een ingewikkeld intern mechanisme uit langs de randverbindingen die de panelen tussen vloer, plafond en muren samendrukken voor optimale geluidsisolatie; het is natuurlijk mogelijk om deuren aan deze panelen te integreren.

Deze partities kunnen alle soorten bedekkingen krijgen en zelfs geglazuurd zijn.

Akoestische scheidingsschermen

Akoestische scheidingsschermen (verschillende hoogten) worden gebruikt om het werk te isoleren en te optimaliseren in open ruimtes waar werkstations zeer dichtbij zijn.

De akoestisch absorberende schuimvoering bekleed met stoffen verbetert het werkcomfort aanzienlijk. Ze bewegen en combineren gemakkelijk met elkaar om in elk type kantoorruimte te passen.

Akoestische en visuele schermen
Roterend veiligheidssas tussen zwaar gelaagd glas

Beveiligingssas

Onafankelijk van het type beveiligde toegang (poort, dubbele deur, enz ...) zorgen wij voor het hele project met enkele of dubbele gelamineerde beglazing van 10 en 12 mm (maximale dikte in onze aluminium profielen).

Hoogwaardige deuren met gelamineerde dubbele beglazing, elektrische sot, enz ...

Sterk visueel design voor wanden en vloeren

U bureel ruimte moet aangepast worden in verband met uw core-business zonder de jonge en/of klassieke afbeelding te vergeten die u wilt benadrukken.

Alle dragers (hout, glas, baksteen, gips, beton) of zelfs zonder ondersteuning (gespannen canvas), de huidige technieken laten een onbeperkte bekleding toe tegen constant dalende prijzen.

Een heldere, kleurrijke, inventieve werkplaats is een plezier voor al uw werknemers en bezoekers, evenals een teken van de dynamiek van uw bedrijf.

Werken in een standaardruimte en hoofdzakelijk gebaseerd op het functionele, is niet voldoende om U medewerkers te motiveren en te stimuleren.

We bestuderen met u elk project, van ontwerp tot plaatsing

Customized vloerbedekking, scheidingswand en deur